Submenu

Al meer dan 500 aanmeldingen conferentie generieke PROMs!

03-02-2022
1318 keer bekeken 0 reacties

Het loopt storm met de inschrijvingen voor de Landelijke conferentie generieke PROMs op 15 februari aanstaande. Meer dan 500 mensen hebben zich ingeschreven voor deze online conferentie rond inzicht in uitkomsten en samen beslissen. Nog niet aangemeld? Mis het niet!

PROMs

Patient Reported Outcome Measures (PROMs) geven inzicht in de ervaren gezondheid door een patiënt. Denk aan pijn en het fysiek, sociaal en mentaal functioneren. PROMs hebben vaak de vorm van vragenlijsten, op papier, online of in apps. Er zijn veel verschillende PROMs die soms naar dezelfde onderwerpen vragen.

Waarom PROMs?

Tijdens de conferentie zoomen we in op het waarom van het meten van uitkomsten. We presenteren de generieke PROs en PROMs en informeren over de meerwaarde die gebruik ervan oplevert binnen de zorg . Bovenal geven we aan hoe generieke PROs en PROMs in de praktijk zijn toe te passen. Hiervoor komt een praktische handreiking beschikbaar.

Voor wie?

De conferentie is interessant voor zorgprofessionals en andere professionals in de zorg. Werkzaam bij instellingen binnen de medisch-specialistische zorg of bij patiënt vertegenwoordigende organisaties. Die al werken met (aandoening specifieke) PROMs of die nog niet werken met PROMs en geïnteresseerd zijn ermee aan de slag te gaan. Deelname aan de conferentie is gratis.

Programma

Het programma van de conferentie begint om 16.00 uur en eindigt rond 19.00 uur. We starten en eindigen met een plenaire talkshow. Tussendoor kun je deelsessies volgen over een specifiek onderwerp dat je interesseert. Je kiest je deelsessie op de dag zelf. Tijdens het hele programma is er ruimte om te reageren en vragen te stellen. Voor de meeste onderdelen geldt dat ze worden opgenomen en later zijn terug te kijken.

Meld je aan!

Sluit je aan bij meer dan 500 andere (zorg)professionals en meld je direct aan via de website van de conferentie.

Inspiratie

Wil je een voorproefje van wat je kunt verwachten? Bekijk de video's van eerdere conferenties op de pagina Inspiratie.

Afbeeldingen

Waarderen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen