Submenu

Schrijf je in voor de Landelijke conferentie generieke PROMs!

14-01-2022
3573 keer bekeken 0 reacties

Het Programma Uitkomstgerichte Zorg organiseert een landelijke online conferentie generieke PROMs op dinsdag 15 februari 2022. Van 16.00 tot 19.00 uur praten we je bij over de meerwaarde en de toepassing van generieke PROMs in de zorg, inclusief een praktische handleiding.

Aan de slag met generieke PROMs

De conferentie is een uitgelezen kans om vanuit eerste hand meer te horen over het waarom, wat en hoe van generieke PROMs. Ook willen we je ideeën, ondersteuning en contacten bieden om in de eigen praktijk aan de slag te gaan met generieke PROMs.

Voor wie?

De conferentie richt zich op zorgprofessionals en andere professionals in de zorg. Werkzaam bij instellingen binnen de medisch-specialistische zorg of bij patiëntvertegenwoordigende organisaties, die:

  • al werken met (aandoeningspecifieke) PROMs, of:
  • die nog niet werken met patiëntgerapporteerde uitkomsten en geïnteresseerd zijn ermee aan de slag te gaan.

Programma

De conferentie start en eindigt met een plenaire talkshow. Daartussen is er de mogelijkheid om een deelsessie te volgen over een specifiek onderwerp dat je interesseert. Tijdens het hele programma is er ruimte om te reageren en vragen te stellen. Het volledige programma met tijdsindeling staat op de website van de conferentie.

Online conferentie

Vanwege de maatregelen rond Covid-19 kiezen we voor een online conferentie. Maar als de dan geldende regels het toelaten, nodigen wij heel graag maximaal 60 gasten uit om naar de studio in Arnhem te komen.

Meld je aan!

Je kunt je nu inschrijven voor de conferentie! Deelname is gratis. 

Vragen of netwerken?

Heb je vragen over generieke PROMs? Of wil je netwerken met andere (zorg)professionals die zich hebben ingeschreven voor de conferentie? Heb je informatie toe te voegen tijdens of na de conferentie? Ga naar het discussiebord over de conferentie en ontmoet elkaar!

Afbeeldingen

Waarderen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen