Submenu

250 communityleden op Kennisplatform Uitkomstgerichte Zorg!

20-12-2021
1868 keer bekeken 0 reacties

Het Kennisplatform Uitkomstgerichte Zorg werd gelanceerd op 8 juni dit jaar, tijdens de Landelijke conferentie Uitkomstgerichte Zorg. Nu, 6 maanden later, heeft het platform haar 250ste communitylid mogen verwelkomen! Een korte vooruitblik naar wat nog op stapel staat.

Implementatie uitkomstgerichte zorg

Minimaal 250 (zorg)professionals zijn dus actief bezig om uitkomstgerichte zorg te implementeren in hun organisatie. Deze 250 professionals hebben een account gemaakt op het platform, waarmee ze op artikelen kunnen reageren en discussies kunnen starten. Heb jij nog geen account? Lees meer over de voordelen en meld je aan. Ben je al lid? Start dan een discussie in de discussiegroepen.

Coaches & ambassadeurs

De coaches & ambassadeurs zijn ook onderdeel van deze community. Heb je ondersteuning nodig bij de implementatie van uitkomstgerichte zorg in je organisatie? Dan kun je kosteloos een beroep doen op deze coaches en ambassadeurs. Stuur daarvoor een ondersteuningsverzoek in, dan koppelen we je aan de juiste coach of ambassadeur!

Vooruitblik

Ook voor 2022 hebben we veel plannen voor uitbreiding van dit kennisplatform en de community. Zo zijn we bijvoorbeeld bezig met:

  • De ontwikkeling van een overzicht met opleidingen op het gebied van uitkomstgerichte zorg.
  • Ook werken we hard aan diverse toolkits die je kunt inzetten voor de implementatie van uitkomstgerichte zorg in je organisatie.
  • Uiteraard breiden we het aantal praktijkvoorbeelden verder uit.
  • In januari verwachten we de eerste nieuwsbrief te versturen over samen beslissen. Meld je aan, als je dat nog niet hebt gedaan.
  • En zet ook alvast de Landelijke conferentie generieke PROMs op 15 februari 2022 in je agenda! Hiervoor kun je je in januari aanmelden.

Aanleveren content

Ook jij kunt bijdragen aan een actieve community. Bijvoorbeeld door het aanleveren van content:

Heb je content die niet onder 1 van bovenstaande pagina's valt, maar die wel over uitkomstgerichte zorg gaat Ʃn interessant is voor (zorg)professionals in de medisch specialistische zorg en patiƫntvertegenwoordigende organisaties? Stuur dan overige content in.

Actieve rol?

Wil jij op een andere manier een actieve rol spelen in de doorontwikkeling van dit platform? Neem dan contact op met de platformmanager, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. In het nieuwe jaar gaan we bijvoorbeeld op zoek naar mensen:

  • die het leuk vinden om de inhoudelijke discussies aan te zwengelen;
  • die het leuk vinden het platform te promoten op sociale media.

We wensen iedereen alvast een gezond 2022 en kijken uit naar mooie ontwikkelingen op dit platform!

Afbeeldingen

Waarderen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen