Submenu

Kees Ahaus: ‘Bekostiging moet bovenaan de waardegedreven zorgagenda’

13-01-2022
2048 keer bekeken 0 reacties

Qruxx interviewde Kees Ahaus, hoogleraar Health Services Management & Organisation bij Erasmus School of Health Policy & Management: "In veel verbeterteams weet men te weinig wat de echte kosten zijn. Dat moet veranderen. Het bespreken van PROMs in de spreekkamer staat ook nog in de kinderschoenen."

Wat zijn goede voorbeelden als het om waardegedreven zorg gaat?

“Een mooi voorbeeld van ziekenhuisoverstijgend denken en integrale samenwerking is het waardegedreven initiatief rond de zorg voor mensen met een beroerte in Rotterdam, waar onder aanvoering van Erasmus MC ziekenhuizen, revalidatiezorg, ouderenzorg en huisartsen nauw samenwerken."

Lees het volledige artikel op de website van Qruxx.

Landelijke conferentie generieke PROMs

Wil je meer weten over PROMs? Binnenkort kun je je aanmelden voor de landelijke conferentie generieke PROMs. Lees meer in de agenda.

Meepraten?

Praat je mee over wat er in 2022 moet gebeuren om uitkomstgerichte zorg beter op de kaart te zetten? Communityleden kunnen gebruikmaken van de discussiegroepen. Nog geen communitylid? Bekijk de voordelen en meld je aan!

Podcast

Heb je de podcast met Kees Ahaus al beluisterd? Je vindt 'm hier op het platform: Wat is (er nodig voor) uitkomstgerichte zorg?

Afbeeldingen

Waarderen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen