29 juni 2023: Landelijke werkbijeenkomst 'Samen beslissen - zo doe je dat!'

2117 keer bekeken

Begin

29-06-2023 om 12:15

Einde

29-06-2023 om 18:15

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op donderdagmiddag 29 juni 2023 vindt de landelijke werkbijeenkomst Samen beslissen – zo doe je dat! plaats. In één middag leer je hoe je samen beslissen (nog beter) kunt toepassen in je dagelijkse werk, in de verschillende opleidingen en bij- en nascholing.

Vanuit het Programma Uitkomstgerichte Zorg organiseren de Federatie Medisch Specialisten, de V&VN en NFU gezamenlijk deze bij- en nascholingsmiddag. Verschillende tools, middelen en inspiratie zullen tijdens deze bijeenkomst worden aangereikt.

Voor wie?

De werkbijeenkomst Samen beslissen – zo doe je dat! richt zich op (zorg)professionals in de medisch-specialistische zorg die in hun werk te maken hebben met samen beslissen. Daarnaast focussen we ons op opleiders en medewerkers die zich richten op implementatie van samen beslissen in de organisatie. We verwelkomen van harte medisch specialisten,  verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, aios, geneeskunde en verpleegkunde-studenten en eveneens opleiders in ziekenhuizen, mbo-, hbo- en wo-opleidingen.

Programma en locatie

Waar? De Utrechtse Stadsvrijheid
Wanneer? 29 juni 2023
Tijdstip? 12.15 – 18 uur
 

Bekijk het volledige programma.

Daarnaast is er volop ruimte om ervaringen te delen en van elkaar te leren. Na afloop heb je nieuwe ideeën en inzichten om morgen samen beslissen in de praktijk te (laten) brengen binnen je eigen organisatie.

 

Tijdschema
Vanaf 12.15 uur         Registratie en lunch
13.00 uur                    Plenaire opening
14.00 uur                    Workshops ronde 1
15.15 uur                    Pauze - netwerken op het netwerkplein
16.00 uur                    Workshops ronde 2
17.20 uur                    Plenaire afsluiting
17.35 uur                    Netwerkborrel
18.00 uur                    Einde bijeenkomst

Inschrijven en deelname

Meld je nu aan voor de werkbijeenkomst. Aan deelname zijn kosten verbonden. Deze staan vermeld in het registratieformulier. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Contact

Heb je vragen, mail dan naar SamenBeslissen@confriends.org

Cookie-instellingen