17 november 2022: uitwisselingsbijeenkomst 'Samen beslissen in de praktijk' (online)

822 keer bekeken

Begin

17-11-2022 om 15:30

Einde

17-11-2022 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Het programma Uitkomstgerichte Zorg organiseert op donderdag 17 november 2022 een online uitwisselingsbijeenkomst 'Samen beslissen in de praktijk'. Het praktijkvoorbeeld van het Jeroen Bosch Ziekenhuis staat daarin centraal.

Stefanie van Dinther (programmamanager Strategie) en Tineke Smilde (oncoloog en voorzitter van het Transmuraal Palliatief Team) lichten toe hoe proactieve zorg fungeert als motor voor samen beslissen. Als patiënten zich ervan bewust worden dat hun wensen en behoeften ertoe doen, in de zorg in het algemeen en meer specifiek bij het einde van het leven, is dat het begin van een samen beslis-traject. In hun presentatie gaan ze dieper in op de aanpak en implementatie van proactieve zorg en vertellen ze wat dat betekent voor het samen beslissen.

Verdieping en uitwisseling

Naast de presentatie van het praktijkvoorbeeld is er ruimte voor vragen en gaan we in kleinere groepjes uiteen voor verdieping en uitwisseling.

Voor wie?

Ben jij een projectleider of programmamanager die bezig is met het implementeren van samen beslissen? Of ben jij een zorgprofessional die aan de slag is of wil met samen beslissen in de praktijk? Meld je dan nu alvast aan via dit formulier! Voor vragen over de uitwisselingsbijeenkomsten kun je contact opnemen via e-mail met Firiël Suijker.

Cookie-instellingen