27 september 2022: uitwisselingsbijeenkomst 'Samen beslissen in de praktijk' (online)

799 keer bekeken

Begin

27-09-2022 om 15:30

Einde

27-09-2022 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Het programma Uitkomstgerichte Zorg organiseert op dinsdag 27 september 2022 een online uitwisselingsbijeenkomst 'Samen beslissen in de praktijk'. Het praktijkvoorbeeld Implementatie keuzekaarten staat daarin centraal.

Ester Rake, projectleider vanuit het Kennisinstituut FMS, introduceert het praktijkvoorbeeld keuzekaarten en belicht hoe keuzekaarten het samen beslissen ondersteunen; een van de deelnemende ziekenhuizen deelt geleerde lessen over de implementatie van keuzekaarten.

Verdieping en uitwisseling

De uitwisselingsbijeenkomst volgt het format van de eerdere intervisiebijeenkomsten 'Samen beslissen in de praktijk'. Naast de presentatie van het praktijkvoorbeeld is er ruimte voor vragen en gaan we in kleinere groepjes uiteen voor verdieping en uitwisseling.

Voor wie?

Ben jij een projectleider of programmamanager die bezig is met het implementeren van samen beslissen? Of ben jij een zorgprofessional die aan de slag is of wil met samen beslissen in de praktijk? Meld je dan aan via het formulier! Voor vragen over deze bijeenkomsten kun je contact opnemen via e-mail met Firiƫl Suijker.

Cookie-instellingen