28 juni 2022 Meet & Learn: PROMs bij samen beslissen

273 keer bekeken

Begin

28-06-2022 om 16:00

Einde

28-06-2022 om 17:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Wil je meer weten over het gebruik of de meerwaarde van PROMs bij samen beslissen? Of wil je leren van praktijkvoorbeelden? Misschien heb je wel vragen over de implementatie van PROMs bij samen beslissen? Dan is deze online interactieve sessie op 28 juni iets voor jou!

Samen beslissen is het proces waarin zorgverlener en patiënt gezamenlijk bespreken welke zorg het beste bij de patiënt past. Uitgangspunt is dat de zorg zoveel mogelijk aansluit bij de situatie en behoeftes van de patiënt. Patient Reported Outcome Measures (PROMs) kunnen hierbij ondersteunend zijn.

PROMs

PROMs zijn (gevalideerde) vragenlijsten waarmee gestructureerd en systematisch wordt gemeten hoe de patiënt zich voelt. De zorgverlener en de patiënt kunnen aan de hand van de PROMs-uitkomsten in gesprek gaan over wat écht belangrijk is voor de patient, en samen beslissen wat de best passende zorg is.

Begeleiding Meet & Learn

Twee ambassadeurs van het programma uitkomstgerichte zorg Max Curfs (Isala) en Titus Radstake (Vereniging van Mensen met Brandwonden) gaan je in deze meet & learn inspireren over het gebruik van PROMs bij samen beslissen. Twee coaches van het programma uitkomstgerichte zorg Ellen Parent (Maasstad Ziekenhuis) en Mirjam Garvelink (St. Antonius Ziekenhuis) gaan je vanuit de eerste hand vertellen over de implementatie van PROMs bij samen beslissen. Je krijgt ideeën, ondersteuning en contacten om in de eigen praktijk PROMs bij samen beslissen in te voeren!

Meer informatie

Maximaal twintig (20) personen kunnen deelnemen aan deze online inspiratiesessie. In dit kleine gezelschap is er meer ruimte voor interactie en kunnen we beter inzoomen op jouw vragen. Schrijf je op tijd in, want vol is vol! Deelname is kosteloos.

Op het deelnameformulier kun je jouw specifieke vragen over het PROMs bij samen beslissen aangeven.

*Ambassadeurs uitkomstgerichte zorg komen in organisaties om te inspireren en hun kennis over te dragen over uitkomstgerichte zorg. Coaches uitkomstgerichte zorg worden ingezet om gericht te ondersteunen bij de implementatie van uitkomstgerichte zorg.

Doelgroep: zorgprofessionals en andere professionals die patiëntgerapporteerde uitkomsten (willen gaan) gebruiken bij samen beslissen

Tijdstip: 16.00 – 17.30 uur

Locatie: Online

Aanmelden:

Aanmeldformulier 28 juni

NB: de online Meet & Learn van 28 juni gaat door als er genoeg aanmeldingen zijn. Bij voldoende belangstelling krijgen de aanmelders ruim van tevoren een mail met daarin de definitieve bevestiging van de bijeenkomst en de link naar de online meeting.

Cookie-instellingen