16 juni 2022: Congres Samen Beslissen in de Praktijk

1173 keer bekeken

Begin

16-06-2022 om 13:00

Einde

16-06-2022 om 17:45

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Het Programma Uitkomstgerichte Zorg organiseert op donderdag 16 juni 2022 het landelijke congres Samen Beslissen in de Praktijk – leren van elkaar.

Wil jij live inspiratie op doen en ervaringen uitwisselen over Samen Beslissen? Ben jij ook benieuwd hoe andere instellingen dit toepassen in de praktijk? Welke stappen je kunt zetten en wat werkt of juist niet?

Plenair gaan we aan de hand van regietheater aan de slag met de praktijk van Samen Beslissen. In de deelsessies kun je kennismaken met voorbeelden uit ziekenhuizen en klinieken: zowel over de praktische invulling van Samen Beslissen in de spreekkamer als de implementatie. In de pauzes kun je met elkaar in gesprek om kennis en ervaring uit te wisselen.

Voor wie?

Ben jij een zorgprofessional of medewerker in de medisch-specialistische zorg? En houd je je bezig met het bevorderen of implementeren van Samen Beslissen en/of met de praktische invulling van Samen Beslissen in de spreekkamer of op de afdeling? Dan is deze bijeenkomst interessant voor jou!

Vragen?

Voor vragen over deze bijeenkomsten kun je contact opnemen met Firiël Suijker.

Cookie-instellingen