Symposium Goed Begrepen

302 keer bekeken

Begin

17-03-2022 om 14:00

Einde

17-03-2022 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Hoe kun je patiënten met beperkte gezondheidsvaardigheden in de palliatieve fase beter informeren en samen met hen beslissen? In dit symposium staan tips en handvatten centraal die zorgverleners direct in hun werk kunnen gebruiken.

Programma

Op dit online symposium deelt expertisecentrum voor gezondheidsverschillen Pharos resultaten uit het Nivelonderzoek Goed Begrepen in spreekkamers. Ook gaan ze in gesprek met zorgverleners over communicatievaardigheden en hulpmiddelen die ze bij gesprekken met patiënten met beperkte gezondheidsvaardigheden kunnen gebruiken. Verder zijn er workshops naar keuze te volgen, bijvoorbeeld over effectieve communicatie of een goede overdracht in palliatieve zorg tussen zorgverleners van de 2e naar de 1e lijn. Bekijk het volledige programma.

Voor wie?

Het symposium is bedoeld voor zorgverleners in ziekenhuizen en huisartsen die in hun werk samen met patiënten met beperkte gezondheidsvaardigheden beslissingen nemen. Ook is het interessant voor docenten van medische opleidingen en onderzoekers.

Meld je aan!

Schrijf je in vóór maandag 14 maart. Deelname is gratis.

Lees meer

Cookie-instellingen