Symposium 'Zonder waarde geen zorg!'

263 keer bekeken

Begin

10-12-2021 om 12:00

Einde

10-12-2021 om 15:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Waar staan we nu met de implementatie van waardegedreven zorg? Wat zijn de geleerde lessen? Maar vooral wat is de meerwaarde voor de patiënt en zorgverlener? Volg het symposium 'Zonder waarde geen zorg!' van de Erasmus Universiteit, online of op locatie.

De brede implementatie van waardegedreven zorg is in Nederland in volle gang. Waardegedreven zorg heeft als doel ‘het samen met de patiënt werken aan de voor hem of haar beste zorg tegen de laagst mogelijke kosten’. Dit vraagt om een verandering van 'one size fits all' richtlijn geneeskunde naar een meer gepersonaliseerde aanpak. Inzicht in (patiënten)uitkomsten, kosten en verbeteracties spelen daarbij een grote rol.

Oratie

Dit symposium is ter gelegenheid van de oratie van prof.dr. Angelique Weel-Koenders. Zij spreekt aansluitend haar rede uit bij de aanvaarding van de leerstoel ‘Bewijsgestuurde waarde creatie in de patiëntenzorg’. De plechtigheid begint om 16.00 uur in de Aula van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Programma

Bekijk het volledige programma op de website van Erasmus School of Health Policy & Management.

Interesse?

Iedereen is van harte welkom het symposium en/of oratie bij te wonen. De op dat moment geldende regels rondom Covid-19 worden gevolgd. Dit kan betekenen dat slechts een beperkt aantal fysieke plaatsen beschikbaar is. Beiden kunnen daarom ook via livestream gevolgd worden. Heb je interesse, meld je alvast aan en geef ook je voorkeur aan voor live aanwezigheid of livestream via de website van Erasmus School of Health Policy & Management.

Cookie-instellingen